Klaus Iohannis refuză să participe la dezbaterile electorale alături de Viorica Dăncilă

Embed:

Klaus Iohannis, candidatul la prezidenţialele din România, refuză să participe la dezbaterile electorale alături de Viorica Dăncilă, concurentul său din turul doi. Într-o postare pe Facebook, politicianul a explicat că nu poate apărea la o dezbatere alături de un politician al cărui partid a guvernat timp de trei ani împotriva poporului român. 

"Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori.”, susţine Iohannis.

În aceeaşi postare, actualul lider de la Cotroceni a menţionat că va continua să meargă prin ţară pentru a discuta cu cetăţenii, că va dialoga cu jurnaliştii şi cu societatea civilă. Reacţia fostului premier de la Bucureşti nu s-a lăsat aşteptată.

Pe aceeaşi platformă socială, Viorica Dăncilă a scris că, de fapt, lui  Klaus Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu ea, în faţa românilor, pentru că astfel ar demonta toate atacurile din ultimii ani la adresa fostului premier și a Partidului Social Democrat. Dăncilă a spus că are răbdare şi încă aşteaptă ca preşedintele Iohannis să găsească înțelepciunea și curajul de a accepta invitația ei la dezbaterea pe care românii o cer și o merită. 

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă se vor duela în 24 noiembrie în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România. 

Potrivit rezultatelor parţiale, după primul tur, actualul lider de la Cotroceni a obţinut 37,49 la sută din sufragii, în timp ce fostul premier român - 22,69 procente din numărul total de voturi. 

loading...

Lasă un comentariu