Klaus Iohannis, IMPRESIONAT de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București

Preşedintele României, Klaus Iohannis s-a arătat impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chişinău la Bucureşti. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care spune că este încântat de această iniţiativă.

"Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București. Din păcate, nu voi fi în țară și nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni, dar fiți convinși că mi-ar fi făcut o reală plăcere. Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toată forța unei generații care se simte profund europeană, că drumul nostru are o destinație comună"

Totodată, preşedintele României a dat asigurări că va depune tot efortul pentru a împlini visul de a fi împreună în Europa. 

"Vom dovedi tuturor că, oricât de mult efort va trebui să depunem și oricât va dura, ne vom împlini visul de a fi împreună în Europa. Sunt convins că oamenii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi într-o bună zi nu doar în Uniune, ci și în comuniune. Vă mulțumesc pentru efortul vostru!", a subliniat preşedintele României, Klaus Iohannis. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu