KIMPEMBE, TALENTUL DIN PARIS. Francezul este discipolul clubului Paris-Saint Germain

Spectacol Ligii Campionilor revine în prim-plan. Începând de marți, 12 februarie, se dă startul fazei eliminatorii cu partidele tur din optimile de finală.

Cel mai așteptat duel al serii se va disputa pe Old Trafford, acolo unde Manchester United o găzdui pe multipla campioană a Franței, Paris-Saint Germain.

Unul din jucătorii care ar putea evolua din primele minute pe teren este fundașul parizienilor Presnel Kimpembe.

Fundașul francez de 23 de ani este discipolul lui PSG și se află în fieful clubului parizian de la vârsta de 10 ani. Kimpembe și-a amintit de perioada când se antrena cot la cot la PSG cu unul din cei mai emblematici fotbaliști englezi, David Beckham. Mijlocașul și-a încheiat cariera la gruparea franceză în anul 2013.

"Atunci când am început să mă antrenez cu prima echipă al lui PSG, Beckham era încă în lot. Până atunci l-am urmărit doar la televizor. Este o vedetă internațională. A fost ceva incredibil să mă antrenez alături de el", a spus fundașul PSG, Presnel Kimpembe.

PSG este echipa care a marcat cele mai multe goluri în actuala ediție a Ligii Campionilor. Campioana Franței a înscris 17 goluri în faza grupelor.Formația franceză nu va putea miza în partida cu Manchester United pe vedetele sale din atac Neymar și Edinson Cavani, cei doi find accidentați. Cu toate acestea, Kimpembe consideră că parizienii au calitățile necesare pentru a se califica în faza următoare a competiției.

"Știm că ne așteaptă o partidă dificilă pe Old Trafford, însă PSG este un club mare care dispune de jucători fantastici. Nu ne este frică, dar ne respectăm adversarul. Dispunem de toate calitățile, pentru a face diferența în optimi", a spus fundașul PSG, Presnel Kimpembe.

Partida dintre Manchester United și Paris-Saint Germain va fi difuzată în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu