Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri particulari ca să le protejeze casa din calea incendiului din California

Kim Kardashian și Kanye West se află printre celebritățile care au fost evacuate cu forța din cauza incendiilor de vegetație din California. Cuplul a plătit o echipă de pompieri particulari care să protejeze proprietatea din calea incendiului  cunoscut sub numele de Woolsey.

Salvatorii pe care i-au angajat trebuie să se lupte cu flăcările care amenință să înghită casa lor de 60 de milioane de dolari. Prin gestul lor, Kim Kardashian și rapperul Kanye West ajută la salvarea întregului cartier de vile luxoase în care locuiesc aceștia.

Dacă ar fi fost înghițit de flăcări, conacul lor ar fi declanșat efectul de domino, iar toate casele din vecinătate ar fi luat foc. Echipa de pompieri a săpat mai multe șanțuri pentru a ajuta la oprirea incendiului. Gestul impresionant al lui Kim Kardashian de a plăti din banii lor pompieri nu i-a lăsat indiferenți pe vecinii ei, mai scrie tabu.ro.

Kim Kardashian West s-a numărat printre zecile de mii de persoane evacuate din mai multe oraşe din California. Bruneta a anunțat vineri pe contul de Twitter că a fost evacuată de urgență împreună cu familia sa. Starleta filma incendiile din avionul ei personal, când şi-a dat seama că şi proprietatea sa, situată în Hidden Hills, era în pericol de a fi înghiţită de flăcări. Apoi a publicat imaginile pe contul ei de Instagram şi şi-a rugat fanii "să se roage pentru Calabasas", zona în care se află locuinţa sa şi a rapperului Kanye West.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu