Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia. Kanye West nu a fost prezent la ceremonie

Kim Kardashian a apărut într-o formă de zile mari la Erevan, unde și-a botezat azi trei din cei patru copii ai săi. Soțul vedetei americane, rapperul Kanye West, nu a fost prezent la ceremonie.

Kim Kardashian a vizitat Armenia, țara de origine a strămoșilor săi pe linie paternă, împreună cu cei patru copii: North, de 6 ani, Saint- 3 ani, Chicago- în vârstă de 20 de luni și Psalm- de 4 luni.  

Slujba de botez a avut loc la Etchmiadzin, o localitate aflată la 20 de kilometri distanţă de capitala Erevan şi unde se află principala catedrală creştină din Armenia.

Îmbrăcată cu o rochie mulată de culoare bej, Kim Kardashian a pozat după ceremonie alături de fanii care şi-au dorit selfie-uri cu vedeta. Alături de vedeta americană de televiziune s-a aflat și sora sa mai mare, Kourtney. În aprilie 2015, Kim Kardashian și Kanye West și-au botezat fiica cea mare la Biserica Apostolică Armeană din Ierusalim.  

În cursul zilei de marţi Kim Kardashian îşi va continua vizita în Armenia şi va susţine un discurs cu ocazia Congresului mondial al Tehnologiei Informaţiei, aflat în desfăşurare.

Descendenţa pe linie paternă a clanului Kardashian provine din Armenia. Stră-străbunicii vedetei au fugit din Armenia şi s-au refugiat în SUA pentru a scăpa de persecuţiile şi masacrul din perioada 1915-1917, scrie libertatea.ro

Lasă un comentariu