Kim Jong-Un are probleme grave de sănătate. Ce l-a dat de gol pe liderul de la Phenian

Kim Jong-Un ar avea probleme grave de sănătate. Cel puțin asta susține un profesor sud-coreena, care a ajuns la această concluzie după ce a ascultat discursul de Anul Nou al liderului de la Phenian. Potrivit acestuia, Kim Jong-un are probleme cu rinichii, notează The Telegraph.

Profesorul Cho Dong-uk de la universitatea Chungnam a ascultat și analizat discursul lui Kim Jong-un, acordând o atenție deosebită oscilațiilor și amplitudinii vocii. Astfel, el a ajuns la concluzia că liderul de la Phenian nu are probleme pulmonare sau cardiace. Cu toate acestea, se pare însă că el are probleme cu rinichii, scrie libertatea.ro

„Cu ajutorul acestei analize nu este posibilă evaluarea funcțiilor organelor interne ale președintelui Kim, dar discursul său de Anul Nou ne permite să înțelegem că funcțiile rinichilor săi sunt mai slabi decât ale altor organe”, a spus profesorul sud-coreean.

Acest diagnostic nu este unul chiar suprinzător, având în vedere că liderul nord-coreean, care a împlinit 34 de ani săptămâna aceasta, are probleme cu greutatea. În trecut, el a fost filmat în repetate rânduri schiopătând, iar presa sud-coreeană a scris chiar că și-a luxat o gleznă din cauza surplusului mare de greutate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu