Khloe Kardashian a anunțat cum se numește fiica ei

Khloe Kardashian a anunțat că fiica ei se numește True. Sora lui Kim Kardashia a postat pe Instagram o fotografie decoratăî în roz, despre care se crede că va fi camera fiicei sale, scrie libertatea.ro.

Într-o postare pe Instagram, Khloe Kardashian scrie că fetița ei care a venit pe lume, joi dimineață, se numește True (n.r. Adevărat în limba română). Micuța a venit pe lume într-un spital din Cleveland, Ohio.

“Fetiţa noastră, True Thompson, ne-a furat complet inimile şi suntem copleşiţi de iubire”, a anunţat luni pe Twitter şi pe Instagram vedeta reality-show-ului “Keeping Up with the Kardashians”.

“Este o asemenea binecuvântare să primim acest înger în familie! Mama şi tata te iubesc, True!”, a adăugat starul american de televiziune în mesajul însoţit de o poză cu o cameră plină de baloane roz.

 Khloé care locuieşte în Cleveland, unde Thompson este jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers din NBA, a născut la doar câteva luni față de sora ei, Kylie Jenner (20 de ani). Tânăra Kylie a adus o fetiță pe care a numit-o Stormi.

Kardashian a fost însoţită la naştere de mama ei, Kris Jenner, şi de sora sa, Kim Kardashian West, a relatat revista People

Naşterea lui True vine pe fundalul zvonurilor că Tristan Thompson ar fi înşelat-o pe Khloe, după ce săptămâna trecută site-ul de ştiri dedicate celebrităţilor TMZ a difuzat un videoclip în care acesta apare în compania unor femei la New York şi Washington, DC.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu