Kevin Spacey va lansa primul film după scandalul sexual în care a fost implicat

Kevin Spacey va lansa primul film după scandalul sexual în care a fost implicat. Laureat al două premii Oscar va apărea în filmul "Billionaire Boys Club", scrie libertatea.ro.

Billionaire Boys Club este primul film în care apare actorul exclus anul trecut din distribuţia filmului “All The Money In The World” (2017) și după ce Netflix l-a concediat din serialul “House Of Cards”.

Filmul a fost turnat în urmă cu peste doi ani, dar va fi lansat abia luna viitoare, iar din trailerul publicat online rezultă că Spacey şi-a păstrat rolul din această peliculă, în care îl interpretează pe Ron Levin, un artist condamnat la închisoare după ce a pus la punct o schemă piramidală (Ponzi) în Los Angeles, în anii 1980.

Din distribuţia filmului mai fac parte actori precum Ansel Elgort, Emma Roberts şi Suki Waterhouse.

Kevin Spacey a fost implicat într-un scandal de proporțiidupă ce odată cu lansarea campaniei #MeToo, actorul Anthony Rapp l-a acuzat de hărţuire sexuală.

Într-o declaraţie oficială dată publicităţii după acele acuzaţii, Kevin Spacey a anunţat public că este homosexual şi a spus că nu îşi aminteşte cu exactitate acel incident, care s-ar fi petrecut în 1986, într-o perioadă în care el avea vârsta de 26 de ani, iar Rapp vârsta de 14 de ani.
 
În urma acuzațiilor, Netflix a decis să îl concedieze din ultimul sezon al serialului “House Of Cards”, iar regizorul Ridley Scott a eliminat toate scenele sale din filmul “All The Money In The World”, ale cărui filmări erau deja încheiate. Christopher Plummer a preluat rolul jucat de Kevin Spacey, scenele respective au fost filmate încă o dată, iar pelicula a fost în cele din urmă lansată în cinematografe.

O acuzaţie de agresiune sexuală formulată împotriva lui Kevin Spacey este investigată în prezent de Procuratura din Los Angeles.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu