Kevin e din nou SINGUR ACASĂ. Actorul a recreat scene din film pentru un spot de excepție (VIDEO)

Embed:

La aproape 30 de ani de la lansarea filmului "Singur acasă", actorul Macaulay Culkin a revenit pe platourile de filmare pentru rolul care l-a consacrat. Artistul a recreat câteva secvenţe din renumita pelicula pentru o reclamă Google, care are ca slogan "Pune-l pe Google să o facă pentru tine". Dacă în filmul original Kevin făcea totul de unul singur, în noile scene, el este ajutat de dispozitive inteligente.

" - Mama? Tata? Google, adaugă la lista mea de cumpărături un balsam după bărbierit."

"Singur acasă" a apărut pe micile ecrane în 1990, iar de atunci a rămas în topurile celor mai vizualizate pelicule în perioada sărbătorilor de iarnă. Una dintre cele mai renumite scene din film este cea în care puştiul Kevin încearcă să ţine hoţii departe de casă. Dacă acum 28 de ani, misiunea a presupus multă muncă şi ingeniozitate, în publicitate a fost nevoie doar de o comandă vocală către asistentul virtual, iar treaba a fost ca şi rezolvată.

"- Google, începe operaţiunea "Kevin".
- Operaţiunea începe.
- Hai să plecăm de aici până când nimeni nu ne-a văzut."

Google Assistant este un asistent virtual bazat pe inteligență artificială disponibil pe smartphone și pe diverse dispozitive casnice. Produsul Google concurează parțial, pe diverse segmente de piață cu Amazon Alexa, Cortana de la Microsoft, Bixby de la Samsung sau Siri de la Apple.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu