Kevin Durant nu va juca în acest sezon al ligii profesioniste nord-americane de baschet

Kevin Durant, starul formaţiei Brooklyn Nets, nu va juca în acest sezon al ligii profesioniste nord-americane de baschet. Într-un interviu televizat, campionul şi cel mai bun jucător al finalelor NBA în 2017 şi 2018 a confirmat că este în convalescență după o accidentare şi că nu va reface în timp util pentru a reveni pe parchet în sezonul actual.

"Nu mă gândesc la revenire. Sunt în proces de reabilitare zi cu zi. Este un proces îndelungat, aşa că muncesc din greu, mă chinui ca să mă refac cât mai bine", a afirmat baschetbalistul, Brooklyn Nets, Kevin Durant.

Jucătorul de 31 de ani şi-a rupt tendonul lui Achile în sezonul precedent, în al 5-lea meci al seriei finale dintre Golden State Warriors şi Toronto Raptors. 

În vară, Kevin Durant a semnat un contract pe patru ani cu Brooklyn Nets, în baza căruia trebuie să încaseze 164 de milioane de dolari.

Fără Durant, Nets au probleme serioase în sezonul curent. Până acum, discipolii lui Kenny Atkinson au câştigat doar un meci şi au pierdut altele trei.

Lasă un comentariu