Kevin Durant a obţinut titlul de cel mai bun marcator pentru a patra oară în carieră

Embed:

Jucătorul lui Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, a fost desemnat MVP-ul sezonului regulat din liga nord-americană de baschet. Vedeta lui Thunder a obţinut acest titlu pentru a patra oară în carieră. 

Kevin Durant a fost numit pentru prima oară cel mai bun jucător din sezonul regulat din NBA. Pivotul lui Oklahoma City Thunder a avut o medie de 32 de puncte pe meci. Durant a câştigat şi titlul de cel mai bun marcator din sezonul regulat pentru a patra oară în carieră, performanţă obţinută doar de legendarii Michael Jordan, Wilt Chamberlain, George Gervin şi Allen Iverson.

Durant i-a mulţumit pentru tot mamei sale, într-un discurs emoţionant:

"Tu ne-ai făcut să credem în noi şi ne-ai ţinut departe de străzi. Tu ne-ai îmbrăcat şi ne-ai hrănit. Ai făcut tot posibilul să fim în siguranţă şi să ne simţim bine. Te-ai sacrificat pentru noi. Mamă, tu eşti adevăratul MVP".

Campion olimpic cu naţionala Statelor Unite în 2012, Kevin Durant are 17 meciuri în acest sezon în care a reuşit mai mult de 40 de puncte. În sferturile de finală ale play-off-ului din NBA, echipa lui Durant, Oklahoma City Thunder joacă împotriva formaţiei Los Angeles Clippers. După primul meci, Thunder este condusă de Clippers cu 1-0. 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu