Kevin Durant a egalat RECORDUL lui Michael Jordan în Liga Nord-Americană de baschet

Embed:

Kevin Durant a egalat recordul lui Michael Jordan în Liga Nord-Americană de baschet! Baschetbalistul de la Oklahoma City Thunder a marcat peste 25 de puncte în 40 de meciuri consecutiv.

Kevin Durant a egalat performanţa legendarului Michael Jordan din sezonul 1986-87, după ce a marcat 28 de puncte în partida cu Houston Rockets. Durant a reuşit astfel să-şi treacă în cont cel puţin 25 de puncte în a 40-a partidă consecutivă.

Performanţa lui a fost umbrită de înfrângerea echipei sale. Oklahoma City a pierdut meciul cu Rockets, scor 107-111.

Kevin Durant are şansa de a-l depăşi pe Jordan în meciul de duminică, atunci când Thunder o va întâlni pe Phoenix Suns. Ultima partidă în care Durant a reuşit mai puţin de 25 de puncte a fost pe 5 ianuarie, când baschetbalistul şi-a trecut în cont doar 21 de puncte în duelul cu Boston Celtics.

În această etapă din NBA au avut loc şi câteva surprize. Primele două clasate din Conferinţa de Est, Miami Heat şi Indiana Pacers, au fost învinse de Minnesota Timberwolves şi, respectiv, Toronto Raptors. Campioana în exerciţiu, Heat a pierdut după prelungiri cu scorul de 121-122, iar Pacers a pierdut cu 94-102.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu