Kessler a refuzat să lupte cu Bute. Preşedintele Federaţiei Române de Box: Îi este frică

Embed:

Pugilistul danez Kessler a refuzat să lupte cu românul Lucian Bute! Conform preşedintelui Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja - care susţine că stafful danezului a considerat oderta de câteva milioane drept prea mică, dar nu a cerut o sumă mai mare, cum ar fi fost normal - lui Kessler îi este pur şi simplu frică să lupte cu Bute.

Oferta "de câteva milioane de dolari", înaintată acum două săptămâni de către Interbox pentru meciul dintre Lucian Bute şi Mikkel Kessler pentru titlul mondial în versiunea IBF, a fost refuzată de către stafful pugilistului danez, care a considerat-o prea mică.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că danezii nu au cerut însă mai mulţi bani, cum ar fi fost normal, în cazul în care Kessler ar fi vrut cu adevărat să se bată cu Bute.

"Lui Kessler i-a fost frică să lupte cu Lucian. A fost la Montreal, a văzut cum l-a bătut Lucian pe Magee şi pur şi simplu nu a mai vrut să se bată, deşi a spus că este pregătit pentru un asemenea meci. Sunt convins că, în aceste condiţii, Lucian se va orienta spre un meci de unificare a titlurilor cu Carl Froch", a mai declarat Rudel Obreja.

Kessler a preferat să se îndrepte spre versiunea IBO, în care campion mondial este sud-africanul Thomas Oosthuizen, cu care se va bate peste câteva luni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu