Keisuke Honda este oficial membru al clubului mexican Pachuca

Embed:

AC Milan a cheltuit în această vară aproape 200 de milioane de euro pentru transferuri, dar îşi permite și să se dispenseze de niște jucători. Este cazul japonezul Keisuke Honda, care imediat după expirarea contractului a semnat cu clubul mexican Pachuca şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Detaliile acordului nu au făcute public.

"Prima mea impresie este mai bună decât m-am aşteptat. Sunt aici de doar patru zile, însă, practic, toate grijile mele țin de trecut. Cred că oamenii fac tot posibilul ca toate gândurile mele să fie legate numai de fotbal", a spus mijlocaşul FC Pachuca, Keisuke Honda.

"Avem o mare admiraţie pentru Japonia. Suntem foarte fericiţi să avem la club un reprezentant al acestei ţări. Şi să știți că, în mai puţin de o săptămână, echipa va avea un şef japonez", a menționat preşedintele FC Pachuca, Jesus Martinez.

Keisuke Honda, în vârstă de 31 de ani, a evoluat pentru AC Milan din 2014, dar în ultima stagiune a fost în mare parte rezervă. Jucătorul a bifat 92 de meciuri pentru gruparea italiană şi a înscris 11 goluri după ce, mai devreme, a jucat ani buni la ȚSKA Moscova.

Mijlocaşul are de asemeni 90 de partide disputate pentru prima reprezentativă a Japoniei, în care a marcat 36 de goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu