Katie Price nu va mai avea voie să conducă timp de trei luni. Care este motivul

Starleta britanică Katie Price a fost condamnată pentru că faimosul său Range Rover de culoare roz a depăşit de aproape de două ori viteza legală, scrie agerpres.ro.

Price, în vârstă de 40 de ani, a declarat poliţiei că nu ea conducea vehiculul său 4X4 atunci când a fost arestată în stare de ebrietate pe locul din spate al maşinii sale, oprită la marginea drumului, în primele ore ale zilei de 10 octombrie, în Greenwich.

Vedeta a povestit poliţiei că la volan s-ar fi aflat un cunoscut de-al prietenului său, care ar fi părăsit maşina în urma unei dispute, însă judecătorul Nigel Dean nu a considerat că starul este un martor "credibil".

Doi poliţişti au povestit în instanţă că au văzut prima dată Range Rover-ul părăsind carosabilul şi lovind o zonă cu iarbă, apoi, oprit, circa 15 minute mai târziu, însă nu au putut vedea cine se afla la volan.

Judecătorul a renunţat la o amendă pentru conducere sub influenţa alcoolului din cauza dovezilor insuficiente cu privire la cine se afla la volanul vehiculului la momentul sosirii poliţiei, însă a condamnat-o pe vedetă pentru faptul că Range Rover-ul de care era responsabilă depăşise viteza legală.

Interdicţia de a conduce timp trei luni se adaugă unei alta, de la începutul acestui an, pentru conducere fără permis.

Suma totală pe care va trebui să o achite Price pentru aceste fapte este de 2.435 de lire sterline.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu