Kate Middleton și Meghan Markle primesc AMENINŢĂRI VIOLENTE pe reţelele de socializare. Ce măsuri se iau în acest sens

Palatul Kensington se ocupă de criticii de pe internet ai Duceselor de Cambridge și Sussex. Kate Middleton și Meghan Markle au primit amenințări și mesaje foarte dure în ultima vreme, iar angajații Casei Regale sunt nevoiți să modereze comentariile apărute în mediul online.

Oficialii Familiei Regale a Marii Britanii afirmă că mai multe persoane au făcut o serie de amenințări violente la adresa celor două ducese. În același timp, alți susținători ai monarhiei britanice au scris mesaje de susținere pentru Kate și Meghan, criticându-i pe cei care lasă mesaje urâte.

O sursă a afirmat că Palatul Kensington (partea a Casei Regale care se ocupă de imaginea Ducilor și Duceselor de Cambridge și Sussex) a blocat mai multe conturi pe rețelele sociale.

„Palatul a monitorizat mereu comentariile, dar acest lucru necesită timp. În ultima vreme, situația a devenit îngrijorătoare. Mii de comentarii critice au fost postate, două sau trei dintre ele fiind amenințări. Palatul Kensington poate șterge sau bloca utilizatorii, iar poliția poate ancheta oamenii care lasă asemenea mesaje”, a transmis sursa, citată de Metro.

Problema ar fi atât de mare încât Palatul Kensington a solicitat ajutorul angajaților Instagram pentru a învăța toate uneltele necesare care pot fi folosite pentru a combate mesajele urâte.

Kate și Meghan nu mai dețin conturi pe rețelele sociale. Meghan și-a închis conturile de Instagram, Twitter și Facebook după ce a anunțat că se va căsători cu Prințul Harry. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu