Kate Middleton încalcă normele riguroase ale Casei Regale. Ţinuta cu care a atras privirile (VIDEO)

Kate Middleton este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William , a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora, scrie click.ro.

Kate Middleton i-a cucerit pe britanici, atât cu stilul ei vestimentar, cât și cu personalitatea prietenoasă pe care o afișează la evenimentele și conferințele unde participă. Fiind foarte activă în campaniile caritabile, ducesa de Cambridge își dorește să facă schimbări majore în societate britanică și nu numai. Recent, ea a lansat o campanie numită „Young Minds Matter” („Mințile tinere contează”), pentru conștientizarea de către părinți a problemelor cu care se confruntă copiii. Ducesa de Cambridge susține o bună comunicare între părinți și copii și crede că problemele micuților ar trebui ascultate, chiar dacă par infime în ochii adulților, pentru că pot duce la afecțiuni psihice, în cazul în care copiii sunt neglijați. De aseemnea, ea vrea ca părinții să caute ajutor specializat pentru copiii lor și să renunțe la prejudecăți. 

Kate Middleton patronează această campanie și a abordat subiecte precum violența la școală și violența domestică

Sănătatea mentală a copiiilor este un subiect aopriat inimii ducesei, mai ales că și ea este o mamă devotată. Având doi copii mici, George (2 ani) și Charlotte (9 luni), Kate Middleton vrea să se implice trup și suflet în educarea lor: „Eu și William nu am ezita vreodată să căutăm ajutor specializat pentru copiii noștri, dacă aceștia ar avea nevoie. Noi vrem să-i încurajăm pe George și pe Charlotte și vrem ca ei să se simtă liberi să ne spună toate problemele și sentimentele lor. Vrem să îi învățăm să fie, la rândul lor, de ajutor prietenilor și persoanelor dragi din jurul lor, care se confruntă cu probleme emoționale”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu