Kate Middleton este pe cale s-o eclipseze pe Prinţesa Diana

Embed:

Cu aproximativ două săptămâni înainte de căsătoria cu Prinţul William, Kate este pe cale s-o eclipseze pe prinţesa Diana, după numărul de ştiri în care îi apare numele.

Potrivit unui studiu publicat, duminică, de Global Language Monitor, viitoarea prinţesă este, în prezent, cea mai mediatizată personalitate regală a Marii Britanii. Studiul a comparat numărul articolelor despre Kate Middleton cu cele despre Prinţesa Diana, Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Charles, Prinţul William, Prinţul Harry şi soţia lui Charles, Camilla Parker Bowles. Referirile la Middleton pe internet şi reţelele sociale le depăşesc pe cele referitoare la toate personalităţile regale britanice. Prinţul William se clasează pe locul al doilea, urmat de Diana.

Potrivit unor estimări, nunta regală ar putea fi urmărită, în întreaga lume, de peste două miliarde de oameni. Costurile măsurilor de securitate se ridică la aproximativ 10 milioane de lire, potrivit presei britanice. Evenimentul este aşteptat cu mare emoţie de Prinţul William care i-ar fi spus unui fotograf, în ziua în care s-a logodit cu Kate, că speră ca mariajul său să dureze o veşnicie.

Marcat de eşecurile în căsătorie ale rudelor sale, Prinţul Wiiliam ar fi declarat în ziua în care şi-a anunţat logodna că îşi doreşte un mariaj trainic. Confesiunile au fost făcute de Prinţ, la o ceaşcă de ceai, lui Arthur Edwards, un fotograf al cotidianului The Sun. Jurnalistul, care de 30 de ani reflectă evenimentele de la Casa Regală, a declarat pentru CNN că, probabil, această determinare a lui William "vine după divorţul mătuşii, a unchiului şi cel al părinţilor săi".

Fotograful a făcut o mică descriere a celor doi. Kate este frumoasă, are simţul umorului şi îi place să zâmbească mult, la fel ca şi lui William. Anume zâmbetul este ingredientul necesar unei căsnicii fericite, afirmă jurnalistul britanic. Acesta s-a arătat foarte impresionat de reacţia lui Kate atunci când cei doi s-au despărţit pentru o mică perioadă, în 2007. Viitoarea prinţesă continua să zâmbească în public de parcă încerca să spună tuturor "nu voi lăsa pe nimeni să vadă ce simt eu".

După o relaţie de aproape 10 ani, William şi Kate reprezintă "un nou concept pentru monarhie", cel al "prinţului şi prinţesei moderni", potrivit unor specialişti în relaţii publice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu