Karl-Heinz Rummenigge: Atacantul Kingsley Coman trebuie să-şi revină cu moralul

Atacantul francez Kingsley Coman trebuie să-şi revină cu moralul, a declarat marţi Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, scrie agerpres.ro.

Declaraţia acestuia a fost făcută în contextul în care jucătorul francez al bavarezilor, în vârstă de 22 de ani, a spus că ia în calcul retragerea din cauza deselor accidentări care-l ţin departe de teren.

''L-aş sfătui să nu se lase dus de val şi să nu se gândească la un final de carieră. În fotbalul de astăzi, care este foarte rapid şi, uneori, foarte agresiv, nu poţi evita accidentările şi să fii indisponibil o perioadă. Cel mai important lucru este să-şi revină cu moralul", a spus Rummenigge.

Kingsley Coman a suferit două accidentări succesive la ligamentele gleznei stângi, prima dintre ele în luna februarie, în urma căreia a ratat partea a doua a sezonului trecut, precum şi Cupa Mondială din Rusia cu naţionala ţării sale. El s-a reaccidentat apoi în luna august, la revenirea în competiţie, jucând din nou abia pe 1 decembrie.

El a spus că în cazul unei noi accidentări grave nu exclude să pună capăt carierei sportive.

Campioană en titre a Germaniei, Bayern Munchen este în prezent pe locul 3 în Bundesliga, şi va juca sâmbătă în deplasare cu Hannover.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu