Karizma a desenat, alături de Publika TV, o zebră-simbol la Durleşti

Embed:

Îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi. Este vorba despre cei care vin la grădiniţa nr. 3 din Durleşti. Şi asta pentru că în faţa instituţiei nu există o trecere de pietoni marcată corespunzător. Din acest motiv, astăzi, Publika TV, interpreta Karizma şi Automobil Club Moldova au desenat o zebră-simbol.

Părinţii şi bunicii copiilor de la grădiniţa numărul trei din oraşul Durleşti au ţinut să deseneze o zebră în faţa instituţiei.

"Maşinile merg cu viteză mare aicia şi ca să treci cu un copil e foarte greu. Eu demult spuneam că trebuie de făcut o zebră aici, ca să treacă copii", a spus o femeie.

"Este foarte importantă o zebră. Aici chiar este un pericol, deoarece este o trecere pentru copiii de la grădiniţă", a declarat Larisa Pistrui, directorul grădiniţei nr. 3.

Şi câţiva trecători au luat parte la acţiunea Publika TV. La campania "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă!" a participat şi interpreta Karisma. "Eu la moment nu am copii, dar la sigur aş face o revoluţie. Lângă o grădiniţă sau lângă o şcoală la care va merge copilul meu să fie o zebre", a menţionat vedeta.

Aşteptăm în continuare mesajele voastre, în care să ne semnalaţi lipsa zebrelor, pentru ca noi să venim şi să le desenăm.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu