Karizma a desenat, alături de Publika TV, o zebră-simbol la Durleşti

Embed:

Îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi. Este vorba despre cei care vin la grădiniţa nr. 3 din Durleşti. Şi asta pentru că în faţa instituţiei nu există o trecere de pietoni marcată corespunzător. Din acest motiv, astăzi, Publika TV, interpreta Karizma şi Automobil Club Moldova au desenat o zebră-simbol.

Părinţii şi bunicii copiilor de la grădiniţa numărul trei din oraşul Durleşti au ţinut să deseneze o zebră în faţa instituţiei.

"Maşinile merg cu viteză mare aicia şi ca să treci cu un copil e foarte greu. Eu demult spuneam că trebuie de făcut o zebră aici, ca să treacă copii", a spus o femeie.

"Este foarte importantă o zebră. Aici chiar este un pericol, deoarece este o trecere pentru copiii de la grădiniţă", a declarat Larisa Pistrui, directorul grădiniţei nr. 3.

Şi câţiva trecători au luat parte la acţiunea Publika TV. La campania "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă!" a participat şi interpreta Karisma. "Eu la moment nu am copii, dar la sigur aş face o revoluţie. Lângă o grădiniţă sau lângă o şcoală la care va merge copilul meu să fie o zebre", a menţionat vedeta.

Aşteptăm în continuare mesajele voastre, în care să ne semnalaţi lipsa zebrelor, pentru ca noi să venim şi să le desenăm.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »