Karaoke cu premii: Câştigătoarea a interpretat piesa Mădălinei Manole, "Tu n-ai avut curaj"

Embed:

Muzică, talent şi voie bună la finala Campionatului de Karaoke. Evenimentul a avut loc, aseară, într-un local din Capitală. Organizatorii, dar şi participanţii au rămas mulţumiţi, mai ales că cei mai buni s-au ales cu premii mari.

Câştigătorii au fost apreciaţi cu premii pe măsură. Un cec în valoare de 15.000 de lei a primit deţinătoarea locului I, într-o călătorie în Bulgaria va pleca cel care s-a clasat pe locul secund, iar de un laptop a beneficiat câştigătorul locului III.

”Chiar au fost concurenţi puternici. A fost o atmosferă plăcută”, povestește Natalia Gorbatenco, câștigătoarea locului întâi. 

”A fost foarte frumos, am nişte emoţii pozitive”, a spus o participantă la Campionatului de Karaoke.

”Au câştigat cei mai puternici. Este un juriu compus din oameni deosebţi, oameni care pot să dea note”, consideră Valentin Butnaru, ocupantul locului doi.

Gazda acestui eveniment susţine că Finala Campionatului de Karaoke s-a desfăşurat la cel mai înalt nivel.

”Totul a fost foarte bine, publicul a rămas mulţumit şi asta este cel mai important. Este ceea ne ne-am dorit - veselie şi, desigur, câştig”, menționează Dumitru Şadco, directorul localului.

Împătimiţii fenomenului karaoke şi-au demonstrat talentul, dar şi pasiunea de a cânta alături de susţinători, care, la fel, au fost menţionaţi cu premii simbolice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu