Kane a stabilit un nou record. Atacantul lui Tottenham a ajuns la 39 de goluri în 2017

Embed:
Atacantul Harry Kane a stabilit un nou record în prima divizie engleză de fotbal. Componentul formaţiei Tottenham Hotspur a reușit un spectaculos "hat-trick", a ajuns la 39 de goluri înscrise în Premier League într-un an calendaristic şi l-a depăşit la acest capitol pe fostul căpitan al lui Newcastle United din perioada sa de glorie, Alan Shearer. Acesta marcase de 36 de ori în 1995 numai în partidele de campionat.

Kane a stabilit recordul în cauză în partida de acasă cu Southampton din cadrul etapei a 20-a. Vârful de atac al formației londoneze a înscris primele două goluri încă până la pauză.

Tottenham a dominat copios şi în repriza secundă. Dele Alli şi Heung-Min Son au înscris două goluri unul după altul și în minutul 51 scorul căpăta proporții, 4-0.

Marocanul Sofiane Boufal a redus din handicap în minutul 64, dar gazdele au replicat imediat prin același Hary Kane. Fotbalistul lui Tottenham a reuşit încă o performanţă în meciul cu Southampton.

Cu 56 de goluri la activ, el l-a devansat pe starul Barcelonei Lionel Messi, care a reuşit 54 de goluri în 2017.

În cele din urmă oaspeții au mai redus un pic din handicap prin sârbul Dușan Tadici în minutul 82: scor final 5-2 pentru Tottenham Hotspur.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu