Kaka şi Ronaldihno nu au fost incluşi în selecţionata Braziliei pentru Cupa Mondială

Embed:

Cei mai buni fotbalişti ai planetei din 2005 şi 2007, Kaka şi Ronaldinho vor rata Campionatul Mondial din Brazilia. Cele două superstaruri nu s-au regăsit în lotul de 23 de jucători anunţat de selecţionerul Braziliei, Luis Felipe Scolari.

Brazilia este a treia echipă care şi-a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial, după Bosnia şi Honduras. Principalele absenţe din lotul anunţat de Luis Felipe Scolari sunt vedetele Kaka, Ronaldinhio şi Robinho.

Din lot mai lipsesc şi doi dintre finaliştii Ligii Campionilor din acest an. Scolari nu i-a convocat pe Filipe Luis şi Miranda, ambii de la Atletico Madrid care au avut o evoluţie bună pe parcursul sezonului. Un alt fotbalist care a fost lăsat în afara lotului este Lucas Moura de la Paris Saint-Germain. Brazilia va juca la turneul final într-o grupă cu Mexic, Croaţia şi Nigeria.

"Toată lumea şi mai ales jucătorii trebuie să ştie că pentru a ajunge mai departe, trebuie de făcut sigur primul pas. Pentru noi acesta va fi naţionala Croaţiei. Anume această selecţionată în prezent este cel mai important adversar", a spus selecţionerul Luis Felipe Scolari.

Până la Campionatul Mondial, echipa lui Scolari are programate două amicale. Naţionala Selecao va juca pe trei iunie cu Panama, iar peste trei zile cu Serbia. Scolari este antrenorul care a adus şi ultimul titlu mondial pentru Brazilia, în 2002.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu