Kaka revine la naţionala Braziliei. Vedeta echipei din MLS, Orlando City, a fost convocat de Carlos Dunga

Kaka revine la naţionala Braziliei. Vedeta echipei din MLS, Orlando City, a fost convocat de Carlos Dunga pentru meciurile amicale cu reprezentativa din Costa Rica şi cea a Statelor Unite. 

Fostul mijlocaş al echipelor Real Madrid şi AC Milan, Kaka nu a făcut parte din lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din 2014 şi Copa America din acest an. La cele două competiţii, Selecao a dezamăgit, iar selecţionerul Carlos Dunga a decis să-l convoace din nou pe actualul jucător al formaţiei Orlando City.

Brazilia urmează să întâlnească Costa Rica pe 5 septembrie, la New Jersey într-un amical, iar trei zile mai târziu pe cea a Statelor Unite, partidă programată la Foxborough. Dunga nu va putea conta în aceste două meciuri pe Neymar, care are încă probleme de sănătate. 

După ce a obţinut 10 victorii consecutive în meciuri amicale, sub comanda lui Dunga, Brazilia a fost eliminată de Paraguay, la loviturile de departajare, în sferturi la Copa America, competiţie ce s-a disputat luna trecută.

Echipa pregătită de Dunga va debuta în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 în octombrie. Selecao va juca în deplasare cu naţionala statului Chile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu