Juventus Torino şi-a inaugurat noul stadion cu un spectacol de excepţie

Embed:

Bine ai venit acasă, Juventus! Acesta a fost mesajul de salut pentru echipa Juventus Torino, care şi-a inaugurat noul stadion "Juventus Arena". Ceremonia de deschidere a avut parte de un show spectaculos la care au asistat peste 41 de mii de spectatori.

Fondat în 1897, Juventus Torino şi-a inaugurat noul stadion. Cei peste 41 de mii de spectatori prezenţi la ceremonia de deschidere au avut parte de un show de zile mari! La eveniment au participat nume mari din lumea fotbalului, dar şi foşti fotbalişti şi antrenori ai echipei, precum Boniperti, Lippi, Davids, Del Piero. Preşedintele clubului, Andrea Agnelli, i-a întîmpinat pe fanii prezenţi la stadion cu un mesaj emoţionant:

Noul stadion al lui Juventus are o capacitate de 41 de mii de locuri şi se întinde pe o suprafaţă de 50 de mii de metri patrati. Bijuteria i-a costat pe italieni 105 milioane de euro. 

Juventus a inaugurat noul stadion cu un joc împotriva formaţiei engleze Notts Co. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Toni a înscris pentru bianconerri, iar Jeff Hughes a egalat cu câteva minute înainte de final.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu