Juventus Torino a făcut un pas important spre calificarea în finala Cupei Italiei

Embed:

Juventus Torino a făcut un pas important spre calificarea în finala Cupei Italiei. "Bătrâna Doamnă" a câştigat cu 3-1 prima manşă a semifinalei cu Napoli într-un meci "cu cântec". Victoria gazdelor a fost umbrită de un arbitraj scandalos al lui Paolo Valeri din Roma.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 36 prin Jose Calejon, dar juventinii au răsturnat scorul în a doua repriză datorită argentinienilor Paulo Dybala şi Gonzalo Higuain, care au înscris trei goluri.

Iniţial Dybala a transformat penalty-ul acordat extrem de ușor la două minute după reluarea jocului. Apoi Higuain i-a adus pe torinezi în avantaj.

Cea mai controversată fază s-a produs în minutul 67. Napolitanii au cerut un penalty pe atacul lor, Arbitrul Valeri a refuzat, însă la faza următoare Juventus a primit a doua lovitură de pedeapsă a partidei, deşi intervenţia portarului Pepe Reina a fost la minge. Dybala a fost cel care a stabilit rezultatul final.

Manşa a doua a semifinalei va avea loc pe 5 aprilie.

Săptămâna viitoare Napoli va juca în Liga Campionilor, urmând să întâlnească pe 7 martie formaţia Real Madrid în meciul retur al optimilor de finală.

Partida va fi transmisă în direct de Canal 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu