Juventus și-a vândut portarul pentru o sumă fabuloasă

Echipa de fotbal Juventus Torino, campioana en titre a Italiei, l-a vândut pe portarul Emil Audero rivalei Sampdoria Genova, în schimbul sumei de 20 milioane euro, informează agenţia EFE.

Audero (22 ani), internaţional italian de tineret, născut în Indonezia, a fost împrumutat de Juve la Sampdoria, înaintea startului acestui sezon, iar în urma acordului semnat marţi echipa genoveză s-a angajat să-l transfere definitiv pe goalkeeper, urmând să achite cele 20 de milioane euro în următoarele patru exerciţii financiare, conform unui comunicat al clubului torinez, scrie agerpres.ro.

Vânzarea lui Emil Audero este a treia efectuată de Juventus în ultimele săptămâni, după cele ale lui Stefano Sturaro, cedat la Genoa 1893 pentru 16,5 milioane euro, şi Albert Cerri, care a semnat cu Cagliari pentru 9 milioane euro.

Aceste operaţiuni permit clubului din Torino, care în vara trecută a plătit 112 milioane euro pentru achiziţionarea starului portughez Cristiano Ronaldo, să obţină un beneficiu net de circa 41 milioane euro.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu