JUVENTUS, FĂRĂ ANTRENOR. Campioana Italiei s-a despărțit de Massimiliano Allegri

Sfârșit de eră la Juventus Torino. Dina vară, ”Bătrâna Doamnă” va avea un nou antrenor. Massimiliano Allegri nu va mai sta pe banca campioanei Italiei în sezonul următor a anunțat site-ul oficial al clubului italian.

Torinezii au decis să renunțe la serviciile tehnicianului, chiar dacă contractul acestuia expira în anul 2020.

Massimiliano Allegri a preluat conducerea tehnică a lui Juventus în iulie 2014 și de atunci, în 5 ani a cucerit ”Lo Scudetto” de cinci ori. A mai cucerit Cupa Italiei de patru ori, și Supercupa Italiei, de două ori.

Sub conducerea italianului, torinezii au ajuns de două ori în finala Ligii Campionilor, unde au fost învinși, însă, atât de FC Barcelona În 2015, cât și de Real Madrid în 2017.

Relația antrenorului cu președintele clubului Andrea Agnelli s-a rupt definitiv după ce Juventus Torino a fost eliminată de Ajax Amsterdam în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Potrivit presei italiene, favorit să-i ia locul Allegri este Antonio Conte, care a mai fost antrenorul torinezilor în anii 2011-2014. Conte mai este curtat și de un alt club din Serie A, Internazionale Milano.

Pe aceeaşi temă