Justin Timberlake nu este gata să fie tătic

Justin Timberlake nu este pregătit să devină tătic, susţine Sadie Boma, bunica artistului. Cu toate acestea, Sadie împărtăşeşte convingerea că Justin va fi un părinte minunat în momentul în care va fi pregătit să facă acest pas.

"Nu cred că se grăbesc să facă asta. Şi nici nu ştiu dacă o pot face. Amândoi sunt plecaţi în cea mai mare parte a timpului, aşa că le va fi foarte greu să aibă un bebeluş. Şi îl ştiu şi pe Justin care îşi va dori să stea lângă familie. Dar atunci când se va întâmpla marele eveniment, sunt convinsă că Justin va fi cel mai bun tătic. Băiatul asta s-a purtat mereu frumos cu cei mici şi cred că şi Jessica va fi o mămică groazavă", a declarat bunica cântăreţului.

În schimb, actriţa Jessica Biel a purtat deja o discuţie cu soţul său şi i-a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil în viitorul apropiat.

"Jessica s-a măritat, iar acum e gata să aibă un copil. După nunta fabuloasă din Italia, Jessica i-a spus lui Justin că se gândeşte să îşi mărească familia", a declarat un prieten al actriţei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu