Jurnalista Publika TV Victoria Kriukova, premiată în cadrul galei Ministerului de Interne

Embed:

Reporterul şi realizatorul de emisiuni Publika TV, Victoria Kriukova, a fost premiat aseară în cadrul unei gale organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Colega noastră, singurul jurnalist care s-a ales cu o distincţie din partea MAI, a fost decorată pentru reflectarea activităţii Inspectoratului General al Poliţiei. 

Victoria Kriukova a fost premiată cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea poliţiei naţionale.

"Este foarte plăcut, deoarece timp de şase ani am reflectat mai toate evenimentele în care sunt implicaţi poliţiştii. Lucrăm umăr la umăr, atunci când poliţia merge în teren la un incident, omor, acolo suntem şi noi", a spus jurnalista. .

Colega noastră spune că încearcă să fie înţelegătoare cu poliţiştii, chiar şi atunci când aceştia nu-i răspund la telefon, sau nu-i oferă suficiente informaţii.

"Eu înţeleg cât de grea este munca de poliţist şi respect pe cei sinceri, care nu iau mită şi într-adevăr foarte des îşi pun viaţa în pericol. Este foarte plăcut faptul că noi am fost premiaţi, chiar dacă uneori realizăm şi materiale în care poliţiştii apar nu în cea mai bună latură", a afirmat Victoria Kriukova. 

Reporterul Victoria Kriukova s-a alăturat echipei Publika TV încă în 2010, când s-a lansat postul de televiziune.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu