JURNALIST: Oponenţii PDM nu au şanse la anticipate, deoarece NU AU o alternativă pentru "Pachetul Social pentru Moldova"

Concurenţii electorali ai PDM riscă să acumuleze un scor prost la anticipate.

Despre aceasta a scris jurnalistul Valeriu Reniţă pe pagina sa de Facebook.

Reniţă invocă motivul că oponenţii politici ai PDM nu pot oferi o alternativă demnă Pachetului social pentru Moldova, care a fost prezentat astăzi de către Pavel Filip.

În postarea sa, Reniţă se mai întreabă despre cât de rațională este provocarea unui astfel de scrutin în aceste condiții.
"Are vreun rost să se cheltuiască bani publici pentru niște alegeri anticipate inutile? Ce propun concurenții electorali ai PDM drept alternativă pentru „Pachetul social pentru Moldova”? Jurăminte de onestitate din partea Maiei Sandu? Amenințări din partea lui Andrei Năstase sau refuzul președintelui Dodon de a semna legile în cauză? Cetățenii au reacționat deja pozitiv la un alt pachet social al PDM, anunțat încă înaintea alegerilor precedente. Poate nu ar fi cazul să cheltuim bani pentru niște alegeri inutile”, scrie Valeriu Reniţă.

Publika.md aminteşte că prim-vicepreședintele PDM, Pavel Filip, a prezentat, astăzi, un pachetul social care va sta la baza negocierilor privind formarea unei eventuale coaliții de guvernare cu participarea democraților.


Citeşte şi Pavel Filip a prezentat Pachetul social al PDM pentru viitoarea guvernare. Ce prevede acesta (VIDEO)
"Pachetul social pentru Moldova" prevede majorarea îndemnizației unice la nașterea copilului de la 6303 lei până la 10000 lei, lansarea proiectului Prima casă4, dar și alte proiecte destinate pensionarilor și persoanelor cu nevoi speciale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu