Jurgen Klinsmann este noul antrenor al clubului Hertha Berlin

Jurgen Klinsmann este noul antrenor al clubului Hertha Berlin. Fostul internaţional german a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani l-a succedat pe bancă pe Ante Čović, care a exercitat funcţia timp de aproape 5 luni. În prezent, după 12 etape disputate în Bundesliga, Hertha se află pe locul 15 în clasament, la 4 puncte de zona retogradării.

Klinsmann a fost fără un angajament din 2016, când a fost demis de la echipa naţională de fotbal a Statelor Unite ale Americii.

Sâmbătă, 30 noiembrie, el va debuta pe banca tehnică a grupării din Berlin în partida de acasă cu vicecampioana ultimei ediţii de campionat, Borussia Dortmund.

Jurgen Klinsmann a avut o impresionantă carieră de fotbalist. A fost legitimat la cluburi mari din Europa precum Internazionale Milano, AS Monaco, Tottenham Hotspur sau Bayern Munchen.

Fostul atacant a purtat și banderola de căpitan al echipei naţionale a Germaniei, în componenţa căreia a devenit campion mondial în 1990 şi campion european în 1996.

La "NázionalMannscháft" a jucat 108 partide şi a marcat 47 de goluri.
loading...

Lasă un comentariu