Juraţii, FASCINAŢI! Ştefan Albu, finalistul celei de a treia ediţii a show-ului "WOW KIDS"

O nouă ediţie a celui mai tare show al momentului WOW KIDS. Copiii talentaţi au cucerit juriul prin dans, cântece, cunoştinţele în istorie, dar şi cimilituri. Juriul le-a evoluat abilităţile şi l-a ales pe cel mai bun.

Finalistul celei de a treia ediţii a fost Ştefan Albu. Băiatul are 11 ani şi este din Donduseni. El a venit la Wow Kids cu piesa lui Victor Țoi “Kukușca”. Cântecul a fost dedicat fratelui mai mare. Jurații au rămas fascinați de vocea băiatului și i-au dat un număr maxim de note.

Iar Ivan Ermacov are şase ani şi este din Chişinau. Piciul a venit la WOW KIDS pentru a prezenta cunoştinţele sale în domeniul istoriei şi literaturii. Băiatul recunoaşte domnitorii şi poeţii români după fotografie, ştie anii lor de naştere şi de domnie, dar şi multe alte curiozităţi.

Membrii juriului au rămas impresionaţi de cunoştinţele vaste ale lui Ivan.

Dominik Botnaru a avut un număr instrumental la tobe. Băiatul bate tobele de la doi ani. Primul instrument profesional la primit cadou, recent, la cinci ani. Mentorul lui este vestitul percuţionist Petru Moiseev.

Iar Sandu Loredana de 11 ani din Chişinău a arătat că este o maestră a vorbitului şi actoriei. Fata a impresionat juraţii cu viteza de exprimare a cimiliturilor.

Loredana i-a pus la încercare şi pe juraţi. Loredana a pronunţat şi cel mai lung cuvânt din limba română.

Lidia Dormenco în vârstă de 14 ani din Chişinău a făcut o demonstraţie de gimnastică estetică. Adolescenta este campioană naţională în domeniu.

Iar, Victoria Barbieru, a făcut senzaţie dansând balet pe un fragment din spectacolul Esmeralda.

Cine este cel mai WOW copil din ţară care va obţine premiul mare de 100.000 de lei se va decide în finală. Wow Kids este o emisiune de divertisment pentru spectatori de toate vârstele, iar următoarea ediţie a showului va putea fi urmărită la Prime sâmbătă 27 mai începând cu ora 20:00 și în reluare duminica la ora 11:00.

VEZI ÎNTREAGA EMISIUNE PE PRIME.MD/WOWKIDS.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu