Junglele, destinații de vacanță: Turiștii se pot plimba cu mașina printre lei și tigri

Embed:

Junglele pot fi destinații perfecte de vacanță pentru amatorii de senzații tari. Jurnaliștii de la CNN au realizat un top al locurilor în care turiștii pot se pot plimba cu mașina printre lei și tigri. Doar că plăcerea costă. Pentru o noapte petrecută în sălbăticie, aventurierii trebuie să plătească până la câteva sute de dolari. 

Potrivit autorilor clasamentului, cei care își doresc o experiență de neuitat, trebuie neapărat să meargă în Kenya. Acolo, ei pot zbura deasupra junglei cu un avion privat. Atunci când nu sunt printre nori, turiștii vizitează rezervații științifice unde pot admira lei, girafe, elefanți și zebre. O vacanță de zece zile în sălbăticia Kenyei costă aproape zece mii de dolari.

Următoarea în top este o vilă de vacanță construită în jungla din Rwada. Doar în aceste păduri pot fi întâlnite gorilele cu spatele argintiu și maimuțe aurii. Reședința va fi deshisă în luna iunie, iar pentru o noapte de cazare, turiștii vor trebui să achite puțin peste o mie de dolari.

Cea mai scumpă destinație din top este o tabără de lux din Tanzania. Pentru o noapte petrecută aici, turiștii trebuie să plătească 430 de dolari. Ei sunt cazați în apartamente cu ferestre mari. Cei care ajung în Tanzania, pot vedea leoparzi, rinoceri negri și șacali aurii.

În clasament intră zece destinații, printre care și tabere din Madagascar, Namibia și Zimbabwe. Printre locurile care merită să fie vizitate se numără și un SPA Salon din Africa. Acolo, în timpul tratamentelor, turiștii pot privi prin fereastră la rinoceri, antilope și hipopotami.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu