Judocanul Denis Vieru a devenit câştigător al Grand Slam-ului de la Paris

Embed:

Performanţă remarcabilă pentru sportul moldovenesc. Judocanul Denis Vieru a devenit câştigător al Grand Slam-ului de la Paris. Compatriotul nostru a concurat în categoria de greutate de 66 de kg. În finală, Vieru l-a învins prin procedeul "ippon" pe georgianul Vaja Margvelaşvili.

În parcursul său spre finală, Denis Vieru i-a mai învins pe Georgii Zantaraia din Ucraina, Manuel Lombardo din Italia, pe mongolul Nergui Munkhbayar şi pe germanul Manuel Scheibel.

La categoria de 73 de kg, Victor Sterpu a câştigat confruntarea cu chinezul Daga Qing, dar a fost eliminat de mongolezul Tsogtbaatar Tsend-Ochir.

La categoria de 81 de kg, Dorin Goţonoagă a trecut de marocanul Achraf Moutii, însă a cedat în duelul cu israelianul Sagi Muki. Tot în aceeaşi categorie, Nicon Zaboroşciuc l-a învins în prima fază a competiţiei pe David Vargas Guillem din Costa Rica, dar a fost eliminat apoi de argentinianul Tomas Morales.
Din lotul ţării noastre mai face parte Iurie Mocanu. Moldoveanul a dispus de polonezul Tomasz Szczepaniak şi urmează să lupte cu kazahul Islam Bozbaev.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu