Jucătorii Zimbrului au reuşit un rezultat de egalitate cu Milsami Orhei

Embed:

Zimbru Chişinău a terminat la egalitate, 0-0 prima partidă disputată pe teren propriu din acest sezon! Echipa lui Ivan Tabanov a scos un egal împotriva unuia dintre liderii campionatului, Milsami Orhei. În acest meci pentru Milsami a debutat internaţionalul moldovean Alexandru Golban, care a revenit în Divizia Naţională după şase ani.

Jucătorii Zimbrului i-au făcut o jumătate de cadou antrenorului Ivan Tabanov de ziua lui, după ce au reuşit un rezultat de egalitate cu Milsami Orhei, o echipă cu fotbalişti mult mai experimentaţi. Zimbru a obţinut a doua remiză în acestă ediţie de campionat, după ce în etapa trecută a făcut tot 0-0 cu nou-promovata CF Găgăuzia. Pe o căldură teribilă, ambele formaţii au avut o evoluţie mediocră. Zimbru a ratat câteva ocazii prin Alexandru Bezimov şi Sergiu Cojocari. De partea cealaltă, Milsami a ratat prin românul Ovidiu Mendizov şi Gheorghe Boghiu. La finalul partidei ambii antrenori au declarat că rezultatul a fost influenţat de arşiţa de afară.

Atacantul Alexandru Golban a revenit în campionatul Moldovei după o pauză de 6 ani. Golban a semnat cu Milsami un contract pentru o perioadă de un an.

loading...

Lasă un comentariu