Jucătorii Sheriff-ului şi-au făcut un cadou la aniversarea clubului: Au învins Academia Chişinău

Embed:

Jucătorii Sheriff-ului şi-au făcut un cadou chiar în ziua în care clubul tiraspolean a împlinit 18 ani de la fondare. Campioana Moldovei a învins în deplasare Academia Chişinău cu scorul de 2-0.

Atacantul Sheriff-ului, Maxim Iurcu a decis soarta meciului la începutul reprizei secunde. În doar 6 minute, el a marcat ambele goluri ale grupării antrenate de Zoran Zekic. Cel de-al doilea gol a fost înscris după o greşeală ca în curtea şcolii a portarului de la Academia, Cristian Avram.

"Am avut foarte multe momente proaste în joc. Slavă Domnului că am învins cu 2-0. Trebuie să ţinem minte acest rezultat, însă trebuie să uităm jocul prestat de noi în acest meci", a declarat antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic.

"Încasăm aşa goluri de parcă suntem vrăjiţi. Nu putem găsi scuze în lipsa de experienţă sau că nu îi învăţ pe jucători. În primul rând, problema este în valoarea jucătorilor", a spus antrenorul FC Academia, Vladimir Vusatâi.

Într-un alt meci din etapa a 24-a a Diviziei Naţionale, Zimbru a remizat pe teren propriu cu FC Tiraspol, scor 0-0.

Sheriff a devenit noul lider în campionat, cel puţin până duminică. Gruparea tiraspoleană are un avans de 3 puncte faţă de Dacia, care va juca în această etapă cu Zaria Bălţi pe stadionul Zimbru. Tot duminică va avea loc şi meciul Dinamo Auto - Milsami. Ambele partide vor începe la ora 15:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu