Jucătorii naţionalei Moldovei care au rămas fără club ar putea ajunge la Zaria

Embed:

Jucătorii naţionalei Moldovei care au rămas fără club ar putea ajunge la Zaria. Cu echipa din Bălţi se antrenează Alexandru Dedov, Nicolae Josan, Alexandru Onica, dar şi alţi fotbalişti moldoveni. La Zaria mai sunt în probe şi trei jucători ucraineni.

După ce a plecat de la Zimbru, Alexandru Dedov se antrenează cu Zaria Bălţi. Fotbalistul spune că dacă nu va reuşi să se transfere la un club de peste hotare ar putea rămâne la gruparea din nordul Moldovei.

"Am vorbit cu conducăotirii şi m-au invitat să mă antrenez cu echipa ca să mă menţin în formă. Le mulţumesc pentru această ocazie. Vreau şi sper să ajung într-un alt campionat, din acest motiv acum nu pot să spun nimic clar despre viitorul meu la Zaria. Totul e posibil, dar deocamdată nu am vorbit despre condiţii. Am discutat despre faptul ca să mă antrenez şi să mă vadă antrenorii noi", a spus DEDOV, jucătorul naţionalei Moldovei, Alexandru Dedov. 

Cu Zaria ar putea semna şi alţi jucători ai naţionalei, printre care Alexandru Onica, Vadim Raţa sau Nicolae Josan, iar Gheorghe Boghiu s-a înţeles deja cu şefii clubului şi va evolua în sezonul următor pentru echipa din Bălţi. 

"M-am bucurat foarte mult când am auzit că la Bălţi va fi din nou o echipă puternică. Acum suntem în pregătiri, muncim. Vom forma o echipă bună, care cu siguranţă va lupta pentru cele mai înalte locuri în campionat", a declarat atacantul Zaria Bălţi, Gheorghe Boghiu. 

Zaria mai are în probe trei jucători ucraineni care au evoluat în prima ligă valorică din ţara vecină.

În noul sezon, echipa din Bălţi va fi pregătită de Serghei Zaiţev. Tehnicianul ucrainean, în vârstă de 42 de ani, a mai antrenat în carieră formaţia kazahă Atîrau, dar şi Metalurg Zaporijia.

"Atunci când apare un proiect interesant, acesta lucru este foarte important şi pentru un antrenor. O echipă nu se formează în două săptămâni. Avem nevoie de mai mult timp pentru ca jucătorii să se adapteze şi să formeze o echipă unită. După aceasta vin şi rezultatele. Nimic nu se face în grabă. Sperăm că vom reuşi să impresionăm în acest sezon", a spus antrenorul Zaria Bălţi, Serghei Zaiţev. 

Clubul din Bălţi are investitori noi. Conform presei locale, aceştia urmează să investească în echipă un milion de dolari. În cadrul clubului activează şi fostul jucător al naţionalei Uniunii Sovietice, Ghenadii Perepadenko. Zaria ar putea să-şi schimbe şi numele în noul sezon.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu