Jucătorii lui Leicester City vor purta tricouri omagiale inscripţionate cu numele fostului finanţator

Jucătorii echipei de fotbal Leicester City vor purta la primul meci de pe teren propriu, de sâmbătă, din Premier League, tricouri inscripţionate cu numele fostului finanţator al clubului, thailandezul Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident de elicopter pe 27 octombrie, scrie agerpres.ro.

De asemenea, potrivit unui comunicat al grupării, înaintea partidei cu Burnley de pe King Power Stadium va fi proiectat pe un ecran special amplasat imagini din activitatea fostului proprietar al formaţiei, iar jucătorii ambelor echipe vor purta brasarde negre în timpul întâlnirii.

Jucătorii lui Leicester vor schimba la pauză tricourile brodate cu numele fostului om de afaceri thailandez cu cele care au pe ele simbolul macului, în amintirea ostaşilor căzuţi în primul război mondial.

Patronul şi preşedintele clubului Leicester City a asistat pe 27 octombrie la meciul cu West Ham (1-1) din Premier League, iar după partidă s-a îmbarcat la bordul elicopterului său. La câteva momente după decolare, aparatul s-a prăbuşit şi toate cele cinci persoane aflate la bord au decedat.

Srivaddhanaprabha a preluat clubul în 2010 şi era un om respectat şi iubit, o figură populară la nivel local, şi datorită activităţilor sale caritabile. În sezonul 2015/2016, Leicester, sub comanda italianului Claudio Ranieri, a reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului, câştigând titlul în Premier League.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu