Jucătorii echipei Carolina Hurricanes au sărbătorit victoria din meciul cu Columbus

O celebrare inedită a victoriei au oferit publicului jucătorii echipei de hochei pe gheață Carolina Hurricanes din NHL.

Ajutaţi și de asistență, ei au declanşat aşa-numita "furtună", iar la final atacantul Brock McGinn a pus punct acțiunii în stilul eroului benzilor desenate Thor.

Carolina Hurricanes a câştigat cu 4-2 meciul cu Columbus Blue Jackets şi a urcat pe locul 10 în clasamentul Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane.

O altă fază bizară a avut loc în partida de la Pittsburgh dintre Penguins și Winnipeg Jets. Goalkeeper-ul formaţiei vizitatoare, Connor Hellebuyck, a prins pucul în preajma liniei porții, iar arbitrii au anunţat iniţial ca n-ar fi fost gol.

Au mers însă, imediat, să consulte înregistrările video, iar suporterii ”Pinguinilor” au pus presiune pe ei, scandând "gol" încontinuu, pe toată durata operațiunii.

Până la urmă, golul a fost validat.

Penguins au câştigat în cele din urmă cu scorul de 4-0.

Într-un alt meci, hocheistul Nico Hischier de la New Jersey Devils a marcat un gol formației Arizona Coyotes chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. Unul dintre adversari a intrat în poartă şi a mutat-o din loc însă pentru arbitri asta nu a mai contat, ei dictînd gol valabil.

New Jersey Devils şi Arizona Coyotes au încheiat la egalitate în timpul regulamentar, scor 2-2, iar în seria loviturilor de departajare ”diavolii” s-au impus cu 2-0.

Pe aceeaşi temă