Jucătorii Daciei nu concep alt rezultat decât victoria în meciul cu Zeta

Embed:

Dacia crede în victorie şi este pregătită să înfrunte echipa lupilor din Muntenegru. Jucătorii susţin că vor face tot posibilul pentru a obţine calificarea în turul doi al Europa League. Partida dintre Dacia şi Zeta va avea loc joi, de la ora 19.30 şi va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Publika TV!

Jucătorii Daciei nu concep alt rezultat decât victoria în meciul cu Zeta. Antrenorul secund al lupilor galbeni, Veaceslav Semionov susţine că chiar dacă Zeta este o echipă tânără şi cu jucători puternici, Dacia se va impune în duelul de mâine.

Veaceslav Semionov, care l-a înlocuit la conferinţa de presă pe noul antrenor principal al echipei, Igor Dobrovolski susţine că echipa se află într-o formă bună, şi nu există jucători accidentaţi. Singurul indisponibil este georgianul David Gamezardashvili, eliminat în prima partidă.

Meciul retur din cadrul primului tur preliminar Dacia - Zeta va avea loc joi, 8 iulie pe stadionul Zimbru şi va fi primul meci de fotbal transmis în direct de Publika TV.

Lasă un comentariu