Jucării moderne şi jocuri intelectuale: Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss a ajuns la Micleşti

Embed:
Încărcat cu daruri, Moş Crăciun a venit, în acest an, mai devreme la grădiniţa "Fluturaş" din satul Micleşti, Criuleni. Zeci de jucării moderne, jocuri intelectuale şi un tobogan a ajuns în instituţie datorită Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Cadourile au fost o mare bucurie pentru micuţi, mai ales că în instituţie lipseau jucării pentru dezvoltarea copiilor.

Darurile au ajuns după ce copii i-au trimis o scrisoare lui Vlad Plahotniuc.

Micuţii au primit în dar şi un brad de doi metri, pe care l-au împodobit împreună cu reprezentanţii "Edelweiss" şi moş Crăciun.

"Ne-aţi copleşit cu emoţii frumoase! Ne-am dat seama ce copii talentaţi sunt aici la voi."

Odată cu noile jucării aduse în instituţie, copiii spun că au un motiv în plus să-şi dorească să vină la grădiniţă.

"Oaspeți, mulțumim pentru cadouri, vă mai așteptăm la anul celălalt."

Directoarea grădiniţei spune că darurile primite din partea echipei „Edelweiss” le vor fi de mare folos.

"Sunt nişte jucării utile, care ne vor servi ca proces educativ de calitate în cadrul grădiniţei şi a activităţilor de zi cu zi", a spus directoarea Grădiniţei "Fluturaş" din Micleşti, Maria Butucel.

"Văzând chipul acestor minunaţi copii, plini de zâmbet, plini de bucurie ne motivează ca să facem cât mai multe investiţii în aceşti copilaşi pentru că ei sunt viitorul nostru", a spus primarul comunei Micleşti, raionul Criuleni, Iurie Buga.

Tradiţional, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss"lansează în decembrie campania de Crăciun. În acest an, startul a fost dat la Grădinița din Micleşti.

"Am venit aici deoarece ştiam că suntem aşteptaţi, copii din această instituţie au scris o scrisoare în adresa Fundaţiei împreună cu doamna director prin care ne-au solicitat să le aducem împreună cu Moş Crăciun jocuri educative, dulciuri şi să ne bucurăm alături de ei împreună de o sărbătoare frumoasă”, a spus directorul executiv Fundaţia "Edelweiss", Lidia Cucoş.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu