Jucării eco din Floreni: Fabrica şi-a scos la vânzare căsuţa specială cu spaţiu interactiv de joacă

Embed:

Căsuţe din lemn, hărţi puzzle şi jocuri intelectuale sunt doar câteva dintre ofertele pe care le propun clienţilor, proprietarii unei fabrici de jucării eco din Floreni, Anenii Noi. Afacerea a fost deschisă acum şase ani de Victoria Novac şi Igor Hâncu. În preajma sărbătorilor de iarnă, în atelierul lor e mare forfotă. Cele mai solicitate sunt hărţile puzzle. Acestea costă până la 500 de lei.

"Ce-a mai solicitată jucărie sau joc este harta Republicii Moldova. Nu este doar un joc, este şi un material didactic prin care copii învaţă printr-o manieră mult mai plăcută. Tot la solicitarea părinţilor am făcut şi harta Europei, harta lumii şi harta României", , a spus proprietarul întreprinderii, Igor Hâncu.

"Părinţii îşi doresc jucării, decoraţiuni cu numele copilului. Cum sunt globuleţele unde punem literele şi formăm numele copilului", a spus proprietara întreprinderii, Victora Novac.

Fabrica şi-a scos la vânzare şi căsuţa specială care reprezintă un spaţiu interactiv de joacă. Preţul acesteia este de aproximativ 5000 de lei.

"E perfectă şi ca dulăpior, ca raft, dar şi ca activităţi. Avem un panou cu jocuri. Avem chiar şi întrerupător unde se conectează şi se deconectează lumina, exact de ce are nevoie copilul", a spus proprietarul întreprinderii, Igor Hâncu.

Jucăriile educative pot fi comandate şi online.

"Am comandat aici un puzzle , diferite figuri geometrice, un set de pescuit, o răţuşcă pentru baie că nouă ne place tare baia. Jucării moi avem suficiente şi trebuie ceva care să dezvolte inteligenţa, creativitatea. "

Şi cei 120 de angajaţi ai fabricii de jucării de pluş din oraşul Bălţi lucrează de zor pentru realizarea comenzilor.

"În primul rând se face croiala la lasere. Aici se face un ţesut care e mai pufos şi mai lung. Aici se taie un ţesut care e mai subţirel."

"Cererile cresc. Avem mult de lucru, abia de reuşim să facem faţă. În medie, avem câte 200 de modele în lucru", a spus directorul fabricii de jucării din Bălţi, Valeriu Dimcov.

În funcţie de model şi mărime, preţul unei jucării variază între 50 şi 100 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu