Jucării DE MILIOANE de dolari. Cât costă cea mai scumpă păpuşă din lume

Embed:

Există jucării valoroase și jucării scumpe, care valorează o avere. Însă unii părinți n-au nicio problemă financiară și sunt gata să plătească sume exorbitante pentru un căluț sau o mașinuță. 

Una din cele mai scumpe păpuși costă peste șase milioane de dolari. Specialiștii spun că-și merită banii pentru că este o adevărată operă de artă. Meșterii au muncit mai mult de 15 ani pentru a o crea.

Este formată din 2.340 de detalii și cântărește 50 de kilograme. Păpușa este dotată cu un mecanism special. Când cheița din spatele ei este răsucită, jucăria începe a cânta.

Unii băieței au mașini de milione încă de mici. Un Lamborghini în miniatură costă aproape cinci milioane de dolari. Prețul are și o explicație. Mașinuța este făcută din aur și platină, iar volanul și roțile sunt împodobite cu diamante.

Și cine nu ar vrea să se legene într-un căluț din aur? Pentru asta, e nevoie de puțin peste un milion de dolari. Japonezii au creat o astfel de minune într-un singur exemplar. Așa că doar un copil ar putea deține o astfel de bijuterie.  

Și bebelușii pot avea un accesoriu de lux. Pentru cei mai mici a fost creată o suzetă de 400 de mii de dolari. Ea este împodobită cu diamante albastre și negre, iar părinții pot grava pe ea numele copilului.

Iar o păpușă Barbie a fost vândută în urma unei licitații cu puțin peste 300 de mii de dolari. La prima vedere, ea nu se deosebește cu mult de alte jucării, dar are câteva accesorii care îi dau preț. Este vorba despre un colier și un ineluș, bătute cu diamante negre și roz. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu