Jucăria de vis a oricărui copil: Spune poveşti, răspunde la întrebări şi ştie 30 de limbi

O companie britanică a creat jucăria visurilor pentru orice copil. Este vorba despre un ursuleţ de pluş care poate purta o conversaţie şi chiar spune poveşti. Teddy cântă, răspunde la întrebări şi se împrieteneşte cu toţi copii, fără să aştepte ceva în schimb. Corespondentul CNN Isa Soares a discutat şi ea cu noua jucărie şi creatorii săi.

În Muzeul Copilăriei de la Londra, un ursuleţ de pluş stă mândru departe de celelate jucării. Nu este foarte mare şi cântăreşte mai puţin de un kilogram, dar contează altceva. Spre deosebire de alţi urşi de pluş din acest muzeu, Supertoy foloseşte inteligenţa artificială. Cu un dispozitiv şi internet, el poate citi poveşti, interperta cântece şi chiar să răspundă la întrebări. Dar el poate să menţină şi o discuţie şi chiar mai mult. Are nevoie de o aplicaţie specială pe telefonul mobil, care se conectează la jucărie. Ursuleţul îşi caută răspunsurile la întrebări prin internet.

"Toate procedurile dificile, toată munca se face prin internet. Este creierul nostru", a explicat creatorul Supertoy, Ashley Conlan.

Oricum, Supertoy Teddy este doar un prototip acum. El va călători în China, ca să intre în producţie. Acolo, va învăţa 30 de limbi şi va avea diferite voci.

Cel mai impresionant este faptul că banii pentru crearea acestei super-jucării au fost câştigaţi dintr-un proiect special de donaţii pe internet. Creatorii lui Teddy au reuşit să strângă peste 100 de mii de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu