Jose Mourinho, mai ironic ca niciodată. Cum a comentat zvonurile privind noua echipă

Embed:

Jose Mourinho a infirmat zvonurile precum că şi-a găsit o nouă echipă. Portughezul a declarat că este încă şomer şi a luat peste picior ziariştii britanici, care au scris că s-ar fi înţeles cu Manchester United. 

Jose Mourinho a participat la un eveniment în Singapore unde pentru prima dată a vorbit despre viitoarea sa echipă. Tehnicianul lusitan a comentat ironic zvonurile apărute în presă.

"Într-o zi se scrie că voi ajunge în China, în altă zi, că voi reveni în Italia la Inter Milano. Sunt sigur că cineva va scrie că o să ajung la echipa națională a statului Singapore. Realitatea este însă,că în prezent nu am un loc de muncă şi deocamdată mă bucur de acest fapt", a spus antrenorul Jose Mourihno.

Mourinho spune că este dependent de fotbal şi va reveni curând pe banca tehnică a unei formații.

"Îmi place fotbalul şi îmi este dor de el, dar voi reveni atunci când va fi ocazia potrivită. Trebuie să mai aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în continuare", a mai spus Mourihno.

Jose Mourinho a fost demis de Chelsea în luna decembrie, după un parcurs dezastruos în acest sezon. Cu portughezul pe banca tehnică, echipa londoneză a suferit zece înfrângeri în 24 de meciuri. Mourinho a lăsat echipa pe locul 16 în Premier League.

Pe lângă Chelsea, lusitanul a mai pregătit Benfica, Uniao Leiria, Real Madrid, FC Porto şi Inter Milano.

Cu ultimele două, Mourinho a reuşit să câştige Liga Campionilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu