Jose Mourinho face dezvăluiri despre negocierile cu şefii de la Chelsea

Embed:

Mai emoţionat ca niciodată, Jose Mourinho a dezvăluit că negocierile legate de revenirea sa la Chelsea nu au durat mai mult de cinci minute. "Cred că am ales cel mai potrivit moment. Suntem gata să ne căsătorim din nou cu Chelsea şi să fim fericiţi împreună", a glumit portughezul.

Sezonul viitor din Premier League se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante din ultimii ani, după schimbările de antrenori la cele mai importante echipe. Manchester United l-a înlocuit pe Ferguson cu David Moyes, Manchester City l-ar putea lua pe Manuel Pellegrini, iar Chelsea l-a readus pe preferatul fanilor, "The Special One".

"Sunt foarte fericit! Trebuie să mă pregătesc, să nu fiu prea emoţionat la venirea la echipă. Dar, evident, sunt foarte fericit!", a declarat Jose Mourinho

Mourinho a plecat de la Real Madrid după un sezon dificil în care nu a cucerit nici un trofeu major şi spune că i-a fost uşor să ia această decizie.

"L-am întrebat pe preşedinte: "Mă vreţi înapoi la echipă?", iar el m-a întrebat pe mine "Vrei să vii înapoi?" şi în câteva minute decizia a fost luată", a mai spus antrenorul.

Jose Mourinho, care a mai antrenat Chelsea în perioada 2004-2007, va fi prezentat oficial pe Stamford Bridge pe data de 10 iunie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu