Jose Mourinho a revenit în Premier League. Antrenorul portughez a semnat cu Tottenham Hotspur

Embed:
Jose Mourinho a revenit în Premier League. Antrenorul portughez a preluat formaţia Tottenham Hotspur, semnând un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2022/2023. "The Special One" l-a înlocuit, astfel, pe argentinianul Mauricio Pochettino.

Anterior, Mourinho a mai antrenat grupările englezeşti Chelsea Londra şi Manchester United. Cu "aristocraţii", lusitanul a cucerit 8 trofee, printre care 3 titluri în Premier League, iar cu "diavolii roşii" - 3 trofee, printre acestea fiind şi cel al Ligii Europei.

Mourinho a avut succes şi pe banca tehnică a formaţiilor FC Porto, Internazionale Milano şi Real Madrid. Cu toate a cucerit titlurile naţionale, iar cu echipele din Portugalia şi Italia a triumfat câte o dată în Liga Campionilor.

Fostul antrenor al lui Tottenham, Mauricio Pochettino a activat la club timp de 4 ani şi jumătate. În sezonul trecut, cu argentinianul la timonă, Spurs au stabilit cea mai mare performanţă a lor, când au ajuns în finala Ligii Campionilor.

În actuala ediţie a campionatului intern, însă, Tottenham Hotspur a câştigat doar 3 meciuri din 12 şi se află pe locul 14 în clasament.
loading...

Lasă un comentariu