Jose Mourinho a primit o palmă de la un oficial al FC Barcelona VEZI VIDEO

Embed:

Scandal mare la finalul meciului dintre FC Barcelona şi Real Madrid din returul Supercupei Spaniei! Trei jucători au fost eliminaţi după o bătaie generală venită în urma unui fault dur al lui Marcelo, iar Jose Mourinho a primit o palmă de la un secund al Barcelonei, după ce portughezul i-a băgat degetele în ochi catalanului. Barca a câştigat trofeul, după ce a învins cu 3-2.

Returul din Supercupa Spaniei, dintre FC Barcelona şi Real Madrid, s-a încheiat cu un mare scandal! Marcelo a fost eliminat în prelungiri, după un fault foarte dur la Fabregas, iar în acea clipă nervii jucătorilor au cedat! Villa şi Ozil s-au luat la bătaie şi au primit cartonaşul roşu şi ei, iar Mourinho a primit o palmă de la un oficial al catalanilor.

Barcelona a înscris la prima fază de poartă, după ce Real a forţat în startul confruntării. Iniesta l-a învins pe Casillas cu o scăriţă, după o pasă de geniu a lui Messi.

În patru minute, scorul a devenit din nou egal, după o fază controversată. Benzema a centrat din stânga, mingea a fost ştearsa de Ramos şi apoi deviată în poartă de Ronaldo, care se afla în poziţie suspectă de offside. Acesta a fost golul cu numărul 100 pentru Ronaldo la Real. 

Catalanii au trecut din nou în avantaj înainte de pauză, după ce Messi a marcat pentru 2-1.

Cu opt minute înainte de final, Benzema a reuşit să egaleze la doi, după o neînţelegere în careul gazdelor. Guardiola l-a introdus imediat după gol pe Fabregas, care a contribuit la golul lui Messi din minutul 88. 

Barca s-a impus cu 3-2, şi la general cu 5-4 şi a cucerit astfel cea de-a zecea Supercupă a Spaniei din palmares.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu